Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akıllı telefon kullananlar dikkat! Karar yürürlüğe girdi: 6 Mayıs’a kadar bedava 10 GB veriliyor

Türk Telekom hat sahiplerine çok önemli bir duyuru yapıldı. Türk Telekom’un kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Ramazan kampanyası paylaşıldı. Bu doğrultuda mobil müşterilere 10 GB hediye internet verileceği belirtildi. Bu hediye internet kampanyasının ise 6 Mayıs’ta sona ereceği bildirildi.

6 MAYIS’TA SONA ERECEK

Kampanya doğrultusunda Türk Telekom’un bireysel faturalı ve faturasız mevcut mobil müşterileri, gece 00:00 ile 06:00 saatleri arasında kullanabilecekleri 10 GB internete sahip oldukları belirtilen duyuruda 1 Nisan itibari ile başlayan kampanyanın 6 Mayıs’ta sona ereceği bildirildi.

HERHANGİ BİR MAĞAZAYA GİDİLMELİ

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin herhangi bir Türk Telekom mağazasına başvurmaları yeterli oluyor.

NE AMAÇLANIYOR?

Türk Telekom tarafından yapılan duyurunun devamında mapazalardaki satış temsilcileri tarafından yapılacak gerekli tanımlamaların ardından Türk Telekom müşterileri 10 GB internet avantajına sahip oldukları belirtildi ve dijitalleşme ve mobil teknolojilerde hızla gelişmeye devam ederken mağazalarına özel kurguladığı kampanyasıyla Ramazan’ın bereketini, sıcaklığını ve samimiyetini müşterileriyle yüz yüze yaşamanın hedeflendiği bildirildi.