EkonomiGenel

Makinenize 1 kaşık ekleyin elektrik faturanızı en az 50 TL düşürün!

Artan elektrik faturaları vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Ancak evlerin en sık kullanılan ve mesaisi hiç bitmeyen elektrikli aletlerin başında çamaşır makinesi geliyor. Artan elektrik faturaları vatandaşta endişe yaratırken, faturaları en az 50 TL düşürecek bir yöntem açıklandı. Çamaşır makinesine katılan 1 yemek kaşığı karbonatın resmen mucizeler yarattığı ortaya çıktı.

Her şeye gelen peş peşe zamlardan sonra aylık elektrik faturaları da vatandaşların belini bükmeye başladı. Faturaların maliyetinin azalması için evde yıkanan çamaşırların sayısı azaldı. İnsanlar çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırırken resmen 2-3 defa düşünmeye başladı.

Gelen bilgiye göre çamaşır makinesinin içine eklenen 1 yemek kaşığı karbonat faturaları en az 50 TL düşürüyor.

1 YEMEK KAŞIĞI KARBONAT

Karbonat çamaşırların daha düşük ısıda hızlı ve güzel bir şekilde temizlenmesine yardımcı oluyor. Genellikle 60 derecede yıkanan çamaşırlar makinenin içerisine eklenen 1 yemek kaşığı karbonat ile 40 derecede ya da daha kısa bir programda yıkanabiliyor. Bu yöntem hem cebinize hem de doğaya ciddi katkı sağlıyor.

MAKİNENİZİN KİREÇLENMESİNİ ENGELLEYİN

Makinenizin kireçlenmesini engelleyin. Makinenin kireçlenmesi demek daha fazla enerji harcamasına bu da faturaların artmasına neden oluyor. Makinelerin kireçlenmesini engellemek için mutlaka kireç sökücü kullanmaya özen gösterin.