Genel

İsmail Küçükkaya FOX TV’de neden yok? 14 Nisan Perşembe İsmail Küçükkaya Çalar Saat’te neden yok Ayrıldı mı? Tatilde mi?

Haftanın en çok araştırılan konuları arasında İsmail Küçükkaya bulunuyor. FOX TV’de sabah saatlerinde yayınlanan ve ünlü gazetecinin sunumu ile ekranlara gelen Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya bir süredir ekranlarda yok. Bunun üzerine izleyenler İsmail Küçükkaya neden yok? Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya Fox TV’den ayrıldı mı? Sorularına cevap bulmaya çalışıyor.

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programı haftanın 3 günü İlker Karagöz ile sunulmaya devam ediyor. İzleyenler Küçkkaya’nın FOX TV’den ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. İşte 14 Nisan Perşembe İsmail Küçükkaya Çalar Saat’te neden yok Ayrıldı mı? Tatilde mi? Sorusunun cevabı..

ÇALAR SAAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İsmail Küçükkaya’nın sunumu ile ekranlara gelen Çalar saat hafta içi  08.00’de ekranlara geliyor. Programı Pazartesi gününden bu yana İlker Karagöz sunuyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA AYRILDI MI?

Öte yandan izleyenler İsmail Küçükkaya’nın FOX TV’den ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA NEREDE?

İsmail Küçükkaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımında Küçükkaya’nın Washington’da olduğu görüldü.