Kültür-sanat

Müge Anlı Fena Yakalandı! Gizemli Erkek Arkadaşı Ünlü Şarkıcı Çıktı!

Milyonları ekran başına kilitleyen Müge Anlı, bu kez bulduğu kayıplar veya yakaladığı katillerle değil aşk hayatıyla magazin gündemine düştü.

Araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, uzun yıllardır hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstleniyor. Programında aydınlatılmamış cinayetleri, kayıpları ve daha birçok olayı ele alıp işleyen Müge Anlı, yardıma ihtiyacı olanları da ihmal etmiyor. Özellikle suçluların bulunması konusunda titizlikle çalışan Müge Anlı, karakteri ve programdaki tavırlarıyla herkesin en sevdiği ve güvendiği isimlerin başında geliyor.

Müge Anlı’nın Sevgilisi Mi Var?

Sosyal medya kullanmayan Müge Anlı, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı açtı ve aktif olarak kullanmaya başladı. Paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Anlı, kendisine gelen hediyeleri de paylaşmayı ihmal etmedi. Anlı’nın paylaştığı hediyeler, ”Sevgilisi mi var?” sorusunun çıkmasına neden oldu.

Hayranlarına Yakalandı

Ünlü sunucu ise özel hayatıyla ilgili sorulan sorular karşısında sessizliğini korurken hayranlarına fena yakalandı. Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Sarıyer’de baş başa yemek yerken görüntülendi. Şu sıralar boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl’ın Müge Anlı ile görüntülenmesi bazı kişiler tarafından “Aşk olabilir”, “Müge fena yakalandı” şeklinde yorumlandı.

İkili Yakın Arkadaşlıklarıyla Biliniyor

Bazıları ise Akçıl’ın, Müge Anlı’nın büyük hayranı olduğunu ve ikilinin yakın arkadaş olduklarını söyleyerek aşk iddialarının doğru olmadığını belirtti. Geçtiğimiz mart ayında Akçıl, Instagram hesabından birlikte okey oynadıkları anları paylaşmıştı. Akçıl, paylaşımına ”Kazanmak iyidir ve teşekkürler ortağıma” notunu düşmüş ve Anlı’yı etiketlemişti.

“Durum Çok Acil”

Müge Anlı, Akçıl’ın Mustafa Ceceli ve Merve Özbey ile birlikte çıkardıkları ”Durum Çok Acil” şarkısına ilham olduğunu söylemişti. Gerçek bir Müge Anlı fanı olduğunu söyleyen Akçıl, Anlı’nın ”Çok acil kaybımız var” sözlerinden esinlendiğini belirtmişti.

Her Gün İzlediğini İtiraf Etmişti

Durum Çok Acil şarkısını yazdıktan sonra Akçıl, Müge Anlı’nın canlı yayınına katıldı. Akçıl, “İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum, Allah Türkiye’yi Müge Anlı’sız bırakmasın” ifadelerini kullanmıştı.