Ekonomi

Odeabank müşterilerine özel bedava yemek çeki dağıtıyor! Sodexo mobil uygulama ile 250 TL yemek çeki hediye

Odeabank, Sodexo yemek şirketi ile yaptığı anlaşma kapsamında tüm banka müşterilerine 250 TL’yi bulan yemek çeki hediye ediyor. Kampanyaya katılım için 21 Mart ve 21 Nisan 2022 tarihleri arasında gerekli koşulları yerine getirmek yeterlidir.

250 TL Yemek Çeki Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

Odeabank tarafından tüm banka müşterilerine sunulan kampanyadan yararlanabilmek için; Sodexo internet sitesi üzerinden paylaşılan link ile Odeabank hesap açılış başvuru formu doldurulmalıdır. Burada kişiye özel kod tanımlanır. Odeabank üzerinden yapılan yönlendirmeyle Sodexo uygulamasına girilir ve ilgili alana kod yapıştırılarak bedava yemek çeki aktif hale getirilir.

Kampanyaya Katılım için Son Gün Ne Zaman?

 

 

Odeabank’ın Sodexo işbirliğiyle sunduğu 250 TL değerinde hediye çeki kampanyası 21 Mart ile 21 Nisan tarihleri arasında geçerlidir.

Sodexo Club içerisinde yer alan kampanya görseline tıklandığında kampanya detay sayfasına yönlendirir. Belirlenen tarihler arasında en geç 21 Nisan saat 23.59’a kadar başvuru yapılabilir.  Odeabank hesap açılış başvuru formu doldurulduktan sonra banka müşterileri 100 TL değerinde Sodexo mobil yemek çeki kodu alıyor. Gönderilen link üzerinden başvurunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Bedava Yemek Çeki Kampanyasına Katılım Şartları Nelerdir?

Odeabank ve Sodexo yemek şirketi işbirliği ile sunulan 250 TL değerindeki yemek çeki kazanımı için belirli şartların karşılanması gerekiyor. Yalnızca Sodexo sitesi üzerinden Odeabank hesap açılışı yapan ilk kullanıcılar bu fırsattan yararlanabilecek.

Kampanyaya katılım için gereken diğer şartlar şunlardır:

  • Kampanyadan katılım yalnızca Sodexo kanalları aracılığı ile Odeabank müşterisi olanlar faydalanabiliyor.
  • 100 TL değerindeki hediye çok çeki kazanımı sağlandıktan sonra sms ile bilgilendirme yapılır.
  • Müşterisi olduktan sonra 10 gün boyunca ve 22 Mayıs itibarıyla hesapta en az 10 bin TL tutar bulunan kullanıcılar aktif müşteri olarak kabul ediliyor. 150 TL değerindeki Sodexo mobil yemek çeki hatta tanımlanıyor.
  • Hesap açılımı gerçekleştikten sonra Odeabank tarafından iletilen 100 TL ve 150 TL değerinde Sodexo mobil yemek çeki kodları Sodexo uygulaması üzerinden aktif hale getirilebilir.
  • Kodun tanımlanabilmesi için uygulamanın indirilmesi “mobil çek girişi” kısmı kullanılarak Odeabank tarafından alınan yemek çeki kodunun ilgili alana girilmesi gerekiyor.