Bilim, Teknoloji

Vodafone hattı olanlara ücretsiz olarak verilecek!

En sık tercih edilen GSM operatörlerinin başında gelen Vodafone, kullanıcılarına yeni bir kampanyayı duyurdu. Buna göre 19 Ekim 2020 ve 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Vodafone otomatik ödeme talimatına 1 ay süre ile bedava internet verileceği açıklandı. Detaylar haberimizde..

Vodafone, açıklamasında kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 18-26 yaş arasında olması, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olması gerektiği belirtildi. Kampanyanın 30 Haziran 2022 tarihinde sona ereceğini belirten Vodafone detayları şu şekilde sıraladı:

VODAFONE BEDAVA İNTERNET KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir. Akbank FAV’a dahil olarak kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanya 1 Ekim 2020 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek Vodafone cep telefonu otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.

Vodafone cep telefonu fatura talimatı verildikten sonra ilgili faturası ilk ödeme döneminde hesaptan veya kredi kartından otomatik olarak ödenen müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilecektir. Talimat verilen faturanın ilk ödemesinin gerçekleştiği günü takip eden 7 gün içerisinde hediye mobil internet paket yüklemesi yapılacak, yükleme yapıldığında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Hediyeye hak kazanan müşterilerimizin mobil internet paketi yüklemesi ve SMS gönderimi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından yapılacaktır.

Kampanya başlangıç tarihi öncesinde aktif olup, kampanya süresi içerisinde iptal edilip tekrar verilen talimatlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanya müşteri bazındadır. Kampanya boyunca verilecek Vodafone cep telefonu fatura talimatlarından 1 kez mobil internet paketi kazanılabilir. Hediye mobil internet paketi, hak kazanılan ilk talimat için geçerli olacaktır.

Cep telefonu hattına yüklenen hediye mobil internet paketinin kullanım süresi yükleme yapıldığı günden itibaren 1 aydır. Kullanılmayan haklar devredilmeyecek olup, bu süre sonunda silinecektir.

Cep telefonu hattına paket yüklemesi yapıldıktan sonra operatör değişikliği yapılması ya da hattın iptal edilmesi durumunda kazanılmış olan mobil internet paketi iptal edilecektir.

Kampanya kapsamında hediye edilen internet paketleri stoklarla sınırlı olup, kampanya koşullarını yerine getiren seçili müşteriler hediye mobil internet paketinden yararlanabilir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar ve bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.