Editörün SeçtikleriEkonomiİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Bu sabah bekçi alımı ilanı yayımlandı! 18-55 yaş arası çarşı ve mahalle bekçisi alınıyor: Başvurular başladı, işte şartlar

Emniyet Genel Müdürlüğüne 3 bin bekçi alımı için kadro ihdası yapıldığı belirtildi ve bu kadro ihdası Resmi Gazete’de yayımlandı. Bunun yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından da bekçi alımı ilanları yayımlandı. 2 şehirde bekçi alımı yapılacağı belirtildi ve bu alımların İstanbul ve Bilecik illerinde yapılacağı aktarıldı.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu alımların İŞKUR tarafından yapılacağı belirtildi ve e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilebileceği paylaşıldı. Sisteme giriş yapıldığında ise özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvuru yapılabileceği paylaşıldı. Konu ile ilgili olarak ilanlara başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada yukarı bölümde yazan ‘e-Devlet’ ile giriş kısmından şifreleri ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecekleri bildirildi.

ARANAN ŞARTLAR

Bunun yanı sıra ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda genel şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu noktada aranan şartlar şöyle oldu:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

Tüm bunların yanı sıra ilanlara göre belirlenen özel şartlara da haiz olunması gerekiyor.

İlanlar için TIKLAYIN.