Kültür-sanat

Survivor’da takımlar karıştı! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu! İşte Survivor yeni takımlar

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programları arasında olan Survivor All Star 2022 dün akşam şoke eden görüntülere sahne oldu. Yeni konseyde Acun Ilıcalı takımların karışacağını açıkladı. Yarışmacılar yeni takımları ve kadroları duyunca büyük üzüntü yaşadı. Özellikle geçtiğimiz gün Nagihan ve Hikmet arasındaki gerginlik sonrasında ikilinin aynı takımda olması şoke etti. Evrim ile yakın arkadaşı Ayşe’de birbirinden ayrılınca gözyaşlarını tutamadı.

“TAHMİN ETMEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİKLER OLACAK”

Acil durum konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, “Takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. ‘Olmaz’ dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda. Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor’ın son değişikliği değil. İlerleyen dönemlerde de takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü” dedi.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı yeni oluşturulan takımların detaylarını açıkladı. Buna göre kırmızı takımda şu isimler olacak:

Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan, Barış

Mavi takım da ise şu isimler olacak:

Nagihan, Seda, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan

NAGİHAN VE HİKMET AYNI TAKIMDA

Geçen gün kavga eden ikilinin aynı takımda olması şaşırttı. Acun Ilıcalı, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Nagihan, açıkçası Hikmet’le yaşadığınız sorunda karşı takımlarda olmanın verdiği negatif enerjinin patlaması oldu. Çok eski arkadaşlığınız var, bazı şeyler yaşanmış oldu ama bunun üstesinden gelebileceğinizi düşünüyoruz. Bu gerilimin aynı takımda olduğunuzda süreceğine inanmıyoruz”