Kültür-sanat

Gelinim Mutfakta elenen isim! 22 Nisan Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Puan durumu elenen ve kazanan isim

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yarışma programları arasında olan Gelinim Mutfakta bu hafta heyecanlı bir finale hazırlanıyor. Haftanın finalinde hem altı bileziklere hem de çeyrek altına sahip olmak isteyen gelinler en güzel yemekleri yapmak için birbirileriyle kıyasıya mücadele ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 22 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve puan durumu..

Mücadelenin her gün hız kesmeden devam ettiği Gelinim Mutfakta’da gelinler hem kayınvalidelere hem de sunucu Nursel’e beğendirmek için en güzel yemekleri yapmaya devam ediyor. Bugün bir haftanın birincisi bir de elenen isim çıkacak. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Yarışmaya kim veda etti?

GELİNİM MUTFAKTA KİM VEDA ETTİ?

Gelinim Mutfakta kim veda etti? Günün en çok araştırılan konuları arasında. Geçtiğimiz hafta yarışmaya yaklaşık 6 aydır devam eden Gelin Yeşim veda etmişti. Ekranları başında sevenler gözyaşı dökerken bir hafta geride kaldı ve yeni eleme heyecanı başladı.

Gelinim Mutfakta elenen ve kazanan isim birazdan açıklanacak.

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM!

Gelinim Mutfakta elenen isim henüz belli olmadı ancak haftanın puanları elenecek olan isim hakkında ipucu veriyor. İşte haftanın Cuma günü eklenmemiş hali ile puanları:

Miyase 73 puan

Damla 68 puan

Yeşim 59 puan

Bahar 36 puan

NURSEL ERGİN ÖNEMLİ BİR ŞEY AÇIKLIYOR

Programın sunucusu Nursel Ergin’in önemli bir karar açıklayacağı ve bu durumun yarışmacıları çok mutlu ettiği görülüyor.