Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

PO’dan yakıt alanlara duyuru yapıldı! Benzin, motorin ve LPG’ye görülmemiş indirim yapıldı

Petrol fiyatlarının akaryakıt fiyatlarını etkilemesinin ardından çaresiz kalan sürücüler, sarsılan hatta zamlar karşısında mücadele edecek gücü kalmayan bütçelerine destek aramaya başladılar. Otomobil sahipleri akaryakıt fiyatlarından kaynaklı olarak yeni kampanya araştırmasına başladı. Petrol Ofisi tarafından ING Bank ile yapılan anlaşma bu n0ktada devreye giriyor ve otomobil sahipleri rahatlıyor.

SADECE PETROL OFİSİNDE GEÇERLİ

Türkiye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların büyük bir bölümü tarafından sıklık ile ziyaret edilen benzin istasyonlarından biri olan Petrol Ofisi, yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşteri sayısını kaybetmemek için yeni bir kampanya geliştirdi ve bu kampanyada 500 TL indirim yapılacağı ifade edildi. Petrol Ofisi- ING Bank ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasının, bireysel ING Bank kullanıcılarını kapsadığı belirtilirken akaryakıt harcaması sözünü verene, 500 TL’lik akaryakıt indirimi yapılacağı vurgulandı.

500 TL YAKIT İNDİRİMİ

Petrol Ofisi- ING Bank ortaklığında geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasının yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğu belirtildi. Ayrıca kampanya hakkında yapılan duyuruda söz konusu müşterilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için 12 ay boyunca her ay 500 TL tutarında akaryakıt ve otogaz alışverişi yapacaklarına dair taahhüt vermeleri gerektiği belirtilirken ödemelerin Petrol Ofisi’nin mobil uygulaması üzerinden yapılması gerektiği vurgulandı.

1 HAZİRAN’DA SONA ERİYOR

Petrol Ofisi- ING Bank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına 1 Haziran tarihine kadar başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya ING Bank’ın mobil uygulaması aracılığı ile katılım sağlanmaktadır.