Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

DSİ (Devlet Su İşleri) 18 yaşını tamamlamış personel alımına başladı!

Devlet Su İşleri (DSİ) İŞKUR üzerinden personel alımına devam ediyor. Gelen bir son dakika ilan haberine göre DSİ, bünyesine 18 yaşını tamamlamış personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların şu an için sadece Çanakkale ve Adıyaman illeri için yapılacağı açıklandı. İşte DSİ personel alım detayları ve başvuru linki..

DSİ personel alımı 22 Nisan ve 26 Nisan tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar başvurularını online olarak yapılacak olup, belirtilen süreler içerisinde başvuruların tamamlanması gerektiği belirtildi. DSİ personel alım şartları neler?

TEK BİRİNE BAŞVURU YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yayımlanan DSİ personel alım duyurusuna göre başvuru başlangıç tarihleri aynı olan kamu kurum ve kuruluşların ilanlarından sadece tekine başvuru kabul edilmektedir. Bu sebeple adaylar ya Adıyaman ya da Çanakkale illerinden biri için başvuru yapabilecek.

ADIYAMAN DSİ PERSONEL ALIM

Adıyaman DSİ personel alımında “İşletme Elektrik Bakımcısı Alımı” yapılacak. En az ilkokul en fazla lsie mezunu olması gerekiyor. 18 yaşını tamamlamış ve 33 yaşını geçmemiş adaylar başvurabilecek.

Başvuru ilan no: 0006737206

Başvuru şartları ise şu şekilde:

İşletme Elektrik Bakımcısı Mesleki Yeterlilik (seviye 5) Belgesi olmak

Zor şartlarda çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak.

Dinamo, Motor, Vana ve Yol verici, Yıldız üçgen ve kompazasyon panolarından anlamak.

ÇANAKKALE DSİ PERSONEL ALIMI

DSİ Çanakkale personel alımı ise su Kanal İşçisi alımı alanında yapılacak. Adayların B sınıfı sürücü ehliyeti olması gerektiği ifade edilirken, başvuru yaşı 18-35 olarak açıklandı. İki ilan için ikamet şartının yerine getirilmesi gerekiyor.

Başvuru ilan no: 00006737164