Gündem

Acı haber az önce geldi! Ünlü isim rezidansın 8. katından düşerek öldü!

Gelen bir son dakika haberine göre Beta lakabı ile bilinen ünlü rapçi Berk Bayındır’dan kötü haber geldi. Bu sabah Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. Katından nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü düşen ünlü rapçi hayatını kaybetti.

Sevgilisinin ölümü üzerine büyük şok yaşayan Berk Bayındırın kız arkadaşı Simla Ener, “Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” dedi.

8. KATTAN DÜŞEREK ÖLDÜ

Korkunç olay bu sabah saatlerinde meydana geldi. Gültepe Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta meydana gelen olayda ünlü rapçi Berk Bayındır, rezidansın 8. Katından düşerek hayatını kaybetti. Olay sonrasında ihbarla olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler hemen olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Ekiplerin ve savcıların yaptığı inceleme sonrasında genç rapçinin cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay sırasında evde olan genç rapçinin sevgilisi Simla Ener ise ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu2na götürüldü. Olay sonrası soruşturma başlatıldı.

PENCERELERE ÇARPA ÇARPA DÜŞMÜŞ

Olayla ilgili konuşan mahalle esnaflarından Ali Öndin, “ Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum ama yukarıdan 8’inci kattan düşmüş. Kendisini pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Ben önce sesi duydum. Bir ses oldu sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Ama çoktan ölmüştü. Yanında zaten iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik görevlileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış zaten. Sağlıkçılar geldi sonrasında. Baktılar ama ölmüştü” dedi.