Gündem

Kabinede son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? Toplantı ne zaman?

Gelen bir son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün kabine toplantısı düzenlenecek. Toplantı sonrasında önemli açıklamalarda bulunacak olan Erdoğan’ın hangi konularda açıklama yapacağı merak konusu oldu. Özellikle ülkenin büyük bir kısmı, bayram tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Detaylar haberimizde..

Günün en çok araştırılan konuları arasında kabine toplantısının saati bulunuyor. Özellikle toplantıda Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim ele alınırken, terör örgütleri ile mücadelede gündemde olacak. Toplantı saat kaçta yapılacak? Bayram tatili uzayacak mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine toplantısı 25 Nisan 2022 yani bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda Ramazan Bayramı tatil süresinin de ele alınması bekleniyor. Toplantıdan sonra Erdoğan önemli açıklamalarda bulunacak.

KABİNE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kabine toplantısı saat 16.00’da başladı. Toplantıda bayram tatilinin kaç gün olacağına dair açıklamaların yapılması bekleniyor.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Milyonlar Ramazan Bayramı tatili için planlarını yapmaya başladı. Ramazan Bayramı tatili resmi olarak 3 gün. Hafta sonundan başlayarak 5 güne ulaşmış olsa da önceki yıllardaki gibi birleştirildiğinde tatil 9 güne uzayabilir. Ramazan Bayramı bu yıl 2 Mayıs Pazartesi gününe denk geliyor.