Ekonomi

Yapı Kredi ve Akbank harekete geçti, anında 20 bin TL ödenekleri başladı! Banka şubesine gitmeye gerek yok!

Bankalar, müşterilerine en cazip ve en uygun kampanyaları ve fırsat ürünlerini sunmak üzere harekete geçti. Eski dönemlerdeki hizmet ve ürünlerini artık gelişen teknoloji ile birlikte sunmaya başlayan bankalar, teknolojinin her türlü nimetlerinden yararlanarak, müşterilerine avantajlı kampanyalar sunmaya çalışıyor. Bu kapsamda bankalar, kredi ve kredi kartı ürünlerinin en fazla tercih edilenler olması nedeniyle, kampanyalarında da bu ürünlere ağırlık veriyor. Bu kapsamda Yapı Kredi ve Akbank, kredi ürünlerinde müşterilerine “anında kredi” desteği sunarak, vatandaşların şubeye gitmeden kredi başvurusunda bulunmalarına imkan tanıyor. Özellikle pandemi döneminde gelişen bu sistem sayesinde nakit ihtiyacı olanlar, ihtiyaçlarını olabilecek en hızlı şekilde giderebiliyor. İşte detaylar…

Yapı Kredi Anında Kredi

Müşterilerine anında kredi desteği sunan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, hızlı kredi sistemi ile müşterilerinin taleplerine en hızlı şekilde yanıt vermeyi hedefliyor. Bu sayede Yapı Kredi müşterileri anında kredi imkanından yararlanarak, nakit ihtiyaçlarını da hızla giderebiliyor. Yapı Kredi, bu kredi türünde azami olarak 36 aya kadar vade imkanı sağlarken, bu kredilerde %2,89 faiz oranı sunuyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi’de 10 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede aylık taksit ödemesi de 490,58 TL olarak hesaplanıyor.

Akbank Anında Kredi

Müşterilerine anında kredi desteği sağlayan bankalar arasında yer alan Akbank, 7/24 olarak sunduğu kredi başvuru hizmetiyle fark yaratıyor. Akbank, “Direkt Kredi” olarak sunduğu anında kredi desteğinde %2,17 faiz oranı sağlarken, aynı zamanda azami olarak 36 aya kadar vade imkanı tanıyor. Bu şartlar altında Akbank’ta 10 bin TL ihtiyaç kredisinde %2,17 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneğinde aylık taksit ödemesi de 431,38 TL olarak hesaplanıyor. Müşteriler dijital kanallar üzerinden anında bu kredilere başvuruda bulunabiliyor.