Ekonomi

ŞOK marketler bayram indirimlerini erkenden duyurdu! Ayçiçek yağının fiyatı 32 TL’ye kadar düştü!

Türkiye’de son dönemlerde gündem maddeleri sık sık değişiyor olsa da en önemli gündem maddesi olan ekonomik sıkıntılar bir türlü değişmiyor. Zira yüksek enflasyon, yükselen döviz kurları gibi etkenlerle ürün ve hizmetlere yansıyan zamlar, vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Bu zamlar hemen hemen her alanda kendisini göstermeye devam ederken, özellikle temel gıda ürünlerine yansıyan yüksek oranlı zamlar vatandaşı fazlasıyla zor durumda bıraktı. Temel gıdalarda son dönemlerin zam şampiyonu olan ayçiçek yağı ise artık ayrı bir kıymet görmeye başladı. Bu nedenle de ŞOK marketler, 27 Nisan Çarşamba gününden itibaren geçerli sıvı yağ indirim kampanyasını duyurdu. İşte ŞOK marketlerde indirimli ayçiçek yağı fiyatları…

ŞOK Marketler Şok Eden İndirimlerini Duyurdu

ŞOK marketler, son dönemlerin zam şampiyonu haline gelen sıvı yağlarda indirim kampanyasını başlattı. Vatandaşlar yana yakıla uygun fiyatlı ayçiçek yağı ararken, ŞOK marketler indirimli aktüel ürünleri arasına sıvı yağları da koyarak vatandaşın arayışına bir yanıt verdi. ŞOK marketler, 27 Nisan Çarşamba gününden itibaren geçerli indirimlerini duyururken, sıvı yağ ürünlerinin yanı sıra diğer birçok üründe de indirimlerini duyurdu. Söz konusu indirimli aktüel ürünler arasında tava ve sürahi çeşitlerinden eşofman takımlarına, yatak örtülerinden terliklere, kamp malzemelerinden piknik sepetlerine kadar birçok sürpriz kampanya ve indirim yer alıyor.

ŞOK Market Sıvı Yağ Fiyatları

ŞOK marketlerde Nisan ayının sonuna kadar devam edecek olan indirim kampanyasını Ramazan Bayramı kampanyaları takip edecek. Bu kapsamda 200 TL ve üzeri alışverişlerde bayrama özel olarak 40 TL anında indirim sağlanacak. İndirimleriyle dikkatleri çeken ŞOK marketlerde 27 Nisan Çarşamba itibariyle sıvı yağ fiyatları ise şöyle:

  • 5 L Evin Ayçiçek Yağı 146,50 TL
  • 2 L Evin Ayçiçek Yağı 65,00 TL
  • 1 L Evin Ayçiçek Yağı 32,50 TL