Ekonomi

Garanti BBVA telefondan tek tıkla kampanyaya katılanlara 200 TL bonus dağıtıyor!

Bankalar, müşteri portföylerini genişletmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak adına çeşitli kampanyalar ve promosyon paketleri düzenliyor. Bu kampanya fırsatları ile yeni müşterilerine ulaşmak isteyen bankalar, aralarında oluşan rekabet dolayısıyla en cazip teklifi sunmaya çalışıyor. Hal böyle olunca da bankalarla çalışmak durumunda olan ya da bu kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, kendileri için en uygun olan teklifi değerlendirmeye ve bu kampanyalardan yararlanmaya çalışıyor. Bu kapsamda bir cazip kampanya fırsatı da Garanti BBVA’dan geliyor. Garanti BBVA, yeni müşterileri için 200 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları…

Garanti BBVA’dan 200 TL Bonus Kazanma Fırsatı

Garanti BBVA, şubeye gitmeye gerek kalmadan, temassız müşteri olma teknolojisi ile Garanti BBVA müşterisi olanlara hemen Paracard Bonus banka kartı veya Bonus kredi kartı başvuruları karşılığında 200 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor. 1 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanalları üzerinden temassız müşteri olma teknolojisi ile Garanti BBVA’lı olanlarla ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı ve Paracard Bonus başvuruları onaylanan kişilere, ilgili kartları ile 20 Mayıs 2022 tarihine kadar tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerine karşılık 200 TL bonus veriyor.

200 TL Bonus Kampanyası Detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını moneybonus.com.tr, bonus.com.tr ya da Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu kanallar üzerinden Garanti Bonus, Money Bonus ve Paracard Bonus başvurusunda bulunanlar kampanyaya katılabiliyor. Bonus Flexi, Flexi Ticari kartlar ve Bonus Genç kartlar kampanyaya dahil edilmiyor. 20 Mayıs 2022’ye kadar tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde verilen 200 TL’lik bonus ise 25 Mayıs – 25 Haziran 2022 tarihleri arasında kullanılabiliyor.