Gündem

5-6 Mayıs tatil mi oldu? Ramazan Bayramı tatili uzatıldı mı?

Ramazan bayramına sayılı günler kala milyonlarca kişi bayram tatilinin uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. Ramazan bayramı için tatil planı yapacak olanlar internet üzerinden 5-6 Mayıs tatil mi? 5-6 Mayıs bayram tatili mi? Bayram tatili uzatıldı mı? Sorularına cevap arıyor.

1 Mayıs işçi bayramına denk geliyor. Ramazan ayının da son günü 1 olan 1 Mayıs sonrasında ramazan bayramı başlıyor. Bayram ile birlikte toplam 4 gün resmi tatil olacak. İşte bayram tatili hakkında son gelişmeler..

9 GÜN TATİL OLACAK MI?

Ramazan bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı araştırılmaya devam ediliyor. 2 Nisan tarihinde başlayan ramazanın bitmesine ve bayramın başlamasına sayılı günler kaldı. 2022 resmi tatillerle ilgili merak edilen detaylar haberimizde..

RAMAZAN BAYRAMI KAÇ GÜN?

Ramazan Bayramı bu yıl 3 güne denk gelecek. Bayramın ilk günü 2 Mayıs Pazartesi günü olacak. Son günü ise 4 Mayıs Çarşamba günü olacak.

BAYRAM TATİLİ UZATILDI MI?

Bayram tatilinin uzatılıp uzatılmadığına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bayram tatilinin 9 güne uzatılması için 5 ve 6 Mayıs’ın da resmi tatil olarak ilan edilmesi gerekecek. İdari tatil edilirse 9 günlük bayram tatilinden sadece memurlar yararlanabilecek. Ancak konuya ilişkin kabine toplantısından bir açıklama çıkmadı.