Ekonomi

Tarım Kredi marketler bayram indirimlerine başladı: Kırmızı et ve ayçiçek yağı piyasa ortalamasının çok altında!

Türkiye’de son yıllarda ekonomik alanlarda görülen sarsıntılar, vatandaşın belini büktü. Pandemi sürecinde tedarik zincirinde görülen aksaklıklar, enflasyonun küresel olarak artışı, Türkiye’de döviz kurlarının bu süreçte yükselişe geçmesi gibi birçok etkenin bir araya gelmesiyle birlikte vatandaş market alışverişlerinde birkaç kez düşünmeye başladı. Birçok kişi temel gıda ihtiyaçlarını dahi gidermekte zorlanmaya başlarken, et ve ayçiçek yağı gibi en temel besin maddelerinin nereden daha uygun fiyatla alınabileceğine dair araştırmalar da başladı. Vatandaş arayışlarına devam ederken, büyük fırsat Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinden geldi. Tarım Kredi marketlerde özel fırsat ürünleri raflara dizildi, ucuz et ve yağ satışları başladı. İşte detaylar…

Tarım Kredi Market Ramazan Bayramı Fırsatı

Artık Türkiye’de son dönemlerde yükselen temel gıda fiyatlarının dikkat çekmeye başlamasıyla birlikte yavaş yavaş market zincirleri arasında yerini alan Tarım Kredi marketleri, çiftçiden aldığını doğrudan vatandaşa ulaştırma hedefiyle uygun fiyatlar sunmaya devam ediyor. Artık Türkiye’de bininci şubesini de açan TOB, yine vatandaşlara indirimlerini sunmaya başladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı’na özel indirimlerini sunan TOB, özellikle kırmızı et ve sıvı yağ ürünlerindeki indirimlerle tüm dikkatleri çekmeyi başardı.

Tarım Kredi Marketlerde Kırmızı Et ve Ayçiçek Yağı İndirimleri

Tarım Kredi marketlerde Ramazan Bayramı’na özel olarak sunulan indirimler sonrasında 400 gramlık dana kuşbaşı 43,25 TL fiyatıyla satışa sunulmaya başladı. TK markalı dana kuzu satır köfte ise 38,75 TL fiyatıyla satışa sunulurken, yüzde 20 dana kıyma ise 41,25 TL fiyatı ile satışa sunuldu. Kırmızı etin son dönemlerde çok ciddi zamlarla karşılaşmasından sonra bu fiyatlar dikkatleri çekti. Öte yandan Tarım Kredi marketlerde sıvı yağda da indirimler uygulandı. Bu kapsamda 5 L ayçiçek yağı indirim sonrası 129 TL fiyatıyla raflardaki yerini aldı.