Ekonomi

Akbank market alışverişlerinde 100 TL indirim kampanyasını duyurdu!

Ramazan Bayramı yaklaşıyor ve vatandaşlar, bayram için mutfak alışverişlerini bütçelerine en uygun şekilde yapabilmenin yollarını arıyor. Bu kapsamda vatandaşlar market zincirlerinin indirim ve kampanya fırsatlarını takip ederken, bankalar da yaklaşan bayram vesilesi ile market alışverişlerine yönelik kampanyalarını duyurmaya başladı. Akbank da bu bankalar arasında yer alırken, sunduğu cazip alışveriş kampanyası fırsatı ile tüm dikkatleri çekti. Akbank, market alışverişlerini kapsayan kampanyasında, harcamalara 100 TL chip para dağıtmaya başladı. Akbank Kart ile market alışverişlerinde 100 TL indirim kazanma fırsatı sunulurken, kampanya detayları da belli oldu. İşte detaylar…

Akbank’tan 100 TL Chip Para Kampanyası

Akbank, Akbank Kart ile market harcamalarına 100 TL’ye varan chip para ödüllerini başlattı. Kampanya 30 Nisan 2022’ye kadar devam edecek. Söz konusu kampanyada, internet harcamaları da dahil olmak üzere, her market harcamasında %2 ve toplamda 100 TL’ye kadar chip para ödülü verilecek. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, harcama yapmadan önce Juzdan uygulaması üzerinden ya da Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilgili kampanyaya gelerek “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor. İsteyenler ise “NISAN” yazıp 4566’ya SMS göndererek de kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

Akbank Chip Para Kampanyasında Detaylar

5 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, katılım için ilgili kanallar üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuruları onaylananlar, anında harcamalara başlayarak 100 TL’ye varan chip para ödüllerini kazanabiliyor. Kampanyadan sadece açık bireysel Akbank Kart sahipleri yararlanabiliyor. Axess, Wings, Free, ticari kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil edilmiyor. Diğer taraftan alışverişlerdeki iptal ve iade işlemlerinde chip para ödülleri de geri alınıyor. Aynı gün içinde yapılan işlemlerden sadece ilk alışveriş kampanyaya dahil ediliyor.