GündemKültür-sanat

MFÖ’nün solistlerinden Özkan Uğur’dan acı haber! Kendisi duyurdu!

Gelen bir son dakika haberine göre sevilen sanatçı Özkan Uğur’dan kötü bir haber geldi. Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında kanser hastalığının 3. Defa tekrar ettiğini söyledi. Akıllı ilaç tedavisine başladığını söyleyen ünlü isim bir süre konserlerden uzak kalacağını hayranlarına duyurdu.

3.defa tekrar eden kanser hastalığı sebebi ile akıllı ilaç tedavisine başlayacağını söyleyen ve bu sebepten ötürü kalabalık ortamlara giremeyeceğini söyleyen Uğur Özkan, konserlere ara verme kararı aldığını belirtti.

Yaşadığı süreçten bahseden Özkan Uğur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle”

İlk defa 2013 yılında lenf kanserine yakalanan ünlü isim Özkan Uğur hastalığı atlatmış 7 yıl sonra 2. Defa yakalanmıştı. Tedavilerle birlikte iyileşen Uğur bugün kötü haberi duyurdu.

Geçen yıl hastaneden çıkarken kameralara yakalanan Özkan Uğur, “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda. Yakında hep birlikte kavuşacağız” demişti.