Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlara son duyuru! Kartlara 500 TL yükleniyor: Hemen alın

Ziraat Bankası tarafından kampanyanın ayrıntılarına ilişkin son duyuru yayımlandı. Banka tarafından yapılan duyuruda kartlara 500 TL verileceği belirtilerek Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı. Bunun yanı sıra söz konusu kampanyanın yarın yani 30 Nisan’da sona ereceği vurgulandı.

500 TL VERİLECEK

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Bununla beraber Ziraat Bankası duyurusunda yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 6 taksit fırsatından yararlanılabileceği belirtilen duyuruda Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabileceği ifade edildi.

SMS GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR

SMS ile kampanyaya katılmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen duyuruda kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiği katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı vurgulandı.

13 HAZİRAN’DA GERİ ALINACAK

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği vurgulandı. Bununla beraber yapılan duyuruda kazanılan Bankkart Liralar 12 Mayıs 2022 tarihinde yüklenecek olup, 12 Haziran 2022 tarihine kadar kullanılabileceği kullanılmayan Bankkart Liralar 13 Haziran 2022 tarihinde geri alınacağı ifade edildi.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtilerek ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edileceği bildirildi.