Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere bayram ikramiyesine ek ödeme! Az önce onaylandı: Emeklilerin banka hesabında 3.000 TL yatıyor

Milyonlarca emekliye Ramazan Bayramının gelmesi ile beraber bayram ikramiye ödemesi yapıldı. Bunun ardından emeklilere ek ödeme duyurusu da yapıldı. Bu ek ödeme duyurusu Garanti BBVA tarafından geldi. Banka tarafından yapılan duyuruda maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 3.000 TL’ye kadar nakit para verileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda bu kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı.

YAPILAN DUYURU

Garanti BBVA tarafından yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

“Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 2.750 TL’ye varan nakit promosyon! Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.”

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

Bunun dışında emekli yakınını davet et kampanyası kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabileceği ifade edildi.

KAZANILACAK AVANTAJLAR

Garanti BBVA tarafından yapılan duyurunun devamında emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterileri aynı zamanda, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemlerinin ücretsiz olduğu ifade edildi.

Ayrıca kampanyanın ayrıntılarına “https://www.garantibbva.com.tr/emekli-maas-odemeleri” web adresinden ulaşabilirsiniz