Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Otomobil sahiplerine bayram müjdesi verildi! Akaryakıt ve otogaz LPG fiyatlarına çok büyük indirim yapıldı

Yeni dönemde resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, geçtiğimiz yılın sonlarında ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt ürünlerine arka arkaya zamların eklenmesine sebep oldu. Bundan kaynaklı olarak akaryakıt veya otogaz alacak olan otomobil sahipleri yakıt alımlarını hesaplı hale getirmek için yeni kampanya araştırmaya başladı. Yeni duyurulan kampanya kapsamında ise akaryakıt veya otogaz alanlara 500 TL indirim yapılacak.

AKARYAKIT ALIMINDA 500 TL İNDİRİM

Bu noktada devreye giren ING Bank, araç sahibi müşterilerinin yanında olduğunu ilan ederek yeni bir akaryakıt kampanyası başlatmış olduğunu duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruda Petrol Ofisi ile anlaştığını ve ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine akaryakıt harcamaları kapsamında 500 TL tutarında para puan hediyesi verileceği aktarıldı.

PETROL OFİSİ ANLAŞMALI

ING Bank’ın hem kendi müşterileri hem de Petrol Ofisi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından, yalnızca bireysel kart sahibi müşteriler yararlanabildiği ifade edildi. Bununla beraber bu kampanyadan yararlanabilmek için 12 ay boyunca 500 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişinin yapılmasına ilişkin söz verilmesi gerektiği paylaşıldı.

PARA PUAN KAZANILACAK

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL para puan kazanımlı akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyalar kısmından başvuru yapılabildiği belirtildi ve başvurunun onaylanması itibari ile gerçekleştirilecek olan 500 TL’lik akaryakıt alışverişleri, para puan kazanımını garanti edildiği bildirildi.