Kültür-sanat

Ünlü Şarkıcıdan Hayranlarını Şaşırtacak Haber! Gizlice Evlendi!

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler’den herkesi şaşırtan haber geldi. Hadise’nin dün akşam gizlice evlendiği iddia edildi.

Hadise, geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise Açıkgöz ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, evlilik kararı almıştı.

“Bizim Bölümümüz Başlasın!”

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile iş insanıyla nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, “Bizim bölümümüz başlasın!” notunu düşmüştü.

Çalışanlara Gizlilik Sözleşmesi İmzalatmıştı

15 Mart tarihinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan şarkıcı, konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına bir sürpriz yapmıştı. Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirmişti.  Konser alanında romantizm rüzgârları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtılmıştı.

Sade Bir Törenle Evlendi

Çiftin dün akşam nikah masasına oturduğu iddia edildi. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği konuşuluyor.

Snob Magazin’in iddiasına göre; Çırağan Sarayı’nda birbirlerine ‘evet’ diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulundu.

Tektaş Yüzük 3 Milyon TL Değerinde

Dinçerler’in sevgilisi Hadise’ye evlenme teklifinde bir detay çok konuşulmuştu. 34 yaşındaki iş insanının romantik teklif için güzel şarkıcıya 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Dinçerler, bu haber sonrası şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.