Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

BİM’den müşterilerine Ramazan Bayramı hediyesi! Çok sayıda ürüne çok büyük indirim yapıldı: Market önünde kuyruklar olacak

Milyonlarca alışveriş yapacak vatandaş tarafından market indirimleri araştırılıyor. Bu noktada indirimleri ile ünlü market BİM’den bir haber geldi. BİM, 3 Mayıs Salı aktüel ürünler kataloğunu yayımlarken birçok üründe indirim yapıldığını paylaştı. Bu noktada yarından itibaren BİM’de çok sayıda ürün indirimli olarak satılacak.

4,90 TL’YE SATILIYOR

BİM’in aktüel ürünler kataloğu yakından takip edilmekle beraber indirimler BİM tarafından da duyuruluyor. Yarın BİM’e gidecek olan vatandaşlar indirimli ürünlerle buluşacak. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar aktüel ürünler kataloğundaki ürünlerden satın alabilecek. Yayınlanan kataloğa göre, bakım ürünleri dikkat çekiyor. Yarın, Claderm 30 ml ayak / bacak maske çeşitleri 4.90 TL’ye satılacak.

BİM’in aktüel ürünler kataloğu vatandaşın ilgisini çekerken marketler tarafından başlatılan kampanyalar oldukça dikkat çekici oluyor. Marketlerin başlattığı kampanyalar zamların ardından en çok merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Market fiyatlarının artışa geçmesinin ardından kampanyalar vatandaşın gündemine oturdu.

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Konu ile ilgili olarak BİM’in kampanyalı ürünleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekle beraber Salı gününden itibaren ürünler satışa sunulacak. İşte indirimli ürünler: