Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Türk Telekom hattı olan herkese müjde verildi! 2 GB bedava internet veriliyor: Hatlara gönderilmeye başlandı

Türk Telekom hat ve Ziraat Bankası kart kullanan vatandaşlara sevindiren haber verildi. Bu konu hakkında bir duyuru yayımlanarak Türk Telekom hat sahiplerine bedava internet verileceği bildirildi. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı veren Türk Telekom mobil bireysel faturalı müşterilere sevindiren bir haber verildi ve hat sahiplerine tek seferde 2 GB aylık bedava internet verileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda ise bu kampanyanın ayrıntılarına yer verildi.

BEDAVA 2 GB VERİLECEK

Siz de hemen otomatik fatura ödeme talimatı verin, bir ay boyunca geçerli 2 GB hediye internet kazanabileceğiniz belirtilen duyuruda kampanyanın 31 Aralık’a kadar geçerli olacağı ifade edildi. Ayrıca yapılan duyurunun devamında kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesinin yeterli olacağı paylaşıldı.

YAPILAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

Siz de hemen otomatik fatura ödeme talimatı verin, bir ay boyunca geçerli 2 GB hediye internet kazanın.

Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Telefon Bankacılığı kanallarından faturaya otomatik talimat verilmesi yeterli olacaktır.