Gündem

Küçük çocuk annesiyle tartıştığı için babasını balyozla öldürdü!

Gelen son habere göre dün Şanlıurfa’da korkunç bir olay yaşandı. Anne ve babasını tartışırken gören çocuk, annesiyle tartıştığı için babasını balyoz kullanarak öldürdü. Olay tüm Türkiye’de resmen infial yaratırken detaylar merak konusu oldu.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda 16 yaşındaki çocuk, kavga eden anne ve babasını ayırmaya çalıştı. Küçük çocuk ebeveynlerin, ayırmayınca babasının kafasına balyoz vurarak öldürdü.

İddiaya göre tek katlı bir evde yaşayan baba Mehmet adı öğrenilemeyen eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eve giren 16 yaşındaki küçük çocuk kavga eden ikiliyi ayırmaya çalıştı.

ÖFKEYLE BABASININ KAFASINA BALYOZLA VURDU

Tartışma sırasında babanın anneye tokat attığı iddia edildi. Bu anı gören küçük çocuk sinirlenerek, evdeki balyozu alarak babasının kafasına vurdu. Aldığı darbe sebebiyle kanlar içerisinde yere yığılan baba olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.

Küçük çocuk ekipler tarafından gözaltına alınırken, babanın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri tüm Türkiye’yi şoke eden olay için soruşturma başlattı.