Ekonomi

Emeklilere müjdeli haber geldi! Karşılıksız 2.750 TL nakit ödemeler başladı, başvuru yapan herkese verilecek!

Bankalar, daha fazla müşteriye ulaşmak adına çeşitli kampanyalar hazırlamaya ve potansiyel müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu kampanyalar sayesinde yeni müşterilerine ulaşarak müşteri portföylerini genişletmek isteyen bankaların çalışmak istediği müşteriler arasında ilk sırada da çoğu zaman emekli maaş müşterileri yer alıyor. Zira emekli vatandaşlar devletten garanti ve düzenli maaş alıyor ve bankalar da emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almalarını talep ediyor. Bu nedenle de bankalar, emeklileri maaşlarını kendi bankalarından almalarını teşvik edecek paketler ve promosyonlar hazırlıyor. Bu promosyonlar arasında, karşılıksız nakit ödemeleri de yer alıyor. Bankaların sunduğu nakit promosyonlarda tutarlar maaş miktarına göre değişiyor. İşte detaylar…

Nakit Promosyon Şartları

Bankalar, emekli vatandaşların maaşlarını 3 yıllığına kendi bankalarına taşımaları karşılığında bir defaya mahsus, karşılıksız nakit ödemeleri yapıyor. Taahhüt karşılığında verilen bu nakit promosyonların tutarı, maaşın 1 aylık net tutarına göre değişiyor. Bu kapsamda bankaların emeklilere verdiği promosyon ödemeleri de değişiklik gösteriyor.

Akbank Promosyon Ödemeleri

Emeklilere en fazla promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alan Akbank, 3 yıllık taahhüt karşılığında emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Akbank; maaşı 1.499 TL’ye kadar olanlara 1.850 TL, maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arası olanlara 2.300 TL ve maaşı 2.500 TL ve üzeri olanlara ise 2.750 TL promosyon ödemesi veriyor.

Garanti BBVA Promosyon Ödemeleri

Emekli maaşını 3 yıl taahhütle taşıyanlara en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalar arasında yer alan Garanti BBVA da bu ödemelerde 2.750 TL’ye varan destekler sunuyor. Bu kapsamda Garanti BBVA; maaşı 1.499 TL’ye kadar olanlara 1.850 TL, maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olanlara 2.300 TL ve maaşı 2.500 TL ve üzeri olanlara ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor.