Ekonomi

Bankalara borcu olanlar dikkat! Bu bankalar tek bir başvuru ile tüm borçlarınızı ödeyecek!

Vatandaşlar, nakit ihtiyacı yaşanan durumlarda ilk olarak bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerine başvurarak bu ihtiyaçlarını gidermenin yollarını arıyor. Öte yandan bankaların sunduğu hizmet ve ürünler arasında en çok tercih edilenler arasında ise kredi kartları bulunuyor. Krediler ve kredi kartları, acil durumlarda nakit seçeneği sunarak bu ihtiyaçların en hızlı şekilde giderilmesine yardımcı oluyor. Ancak daha sonraki dönemlerde, ekonomik şartlar doğrultusunda bu kredilerin ve kredi kartlarının borçları bir yük haline gelebiliyor. Kredi kartı ve kredi borçlarını ödeyemeyenler için bazı bankalar borç transfer kredileri sunuyor. Bu sayede borçlular, borçlarını tek çatı altında birleştirip yapılandırma şansı elde ediyor. İşte detaylar…

Akbank Borç Transfer Kredisi

Borç kapatma kredisi sunan bankalar arasında yer alan Akbank, bu kredi sayesinde borçlu vatandaşların yasal takip gibi istenmeyen durumlar içinde kalmasını önlüyor. Azami 36 aya kadar vade seçeneği ile borç transfer kredisi sunan Akbank, bu kredide %2,11 faiz oranı sunuyor. Bu şartlar altında Akbank’ta 36 ay vadede 10 bin TL kredide aylık taksit tutarı da 427 TL olarak hesaplanıyor.

ING Bank Borç Transfer Kredisi

Borç kapatma ya da borç transfer kredisi sunan bankalar arasında yer alan ING Bank ise bu kredi türünde %2,09 faiz oranı ve azami olarak 36 aya kadar da vade imkanı sağlıyor. Bu şartlar altında ING Bank’tan çekilen 36 ay vadeli 10 bin TL borç transfer kredisinde aylık taksit tutarı 425 TL olarak hesaplanıyor.

CEPTETEB Borç Transfer Kredisi

Borç transfer kredisi sunan bankalar arasında yer alan CEPTETEB ise bu kredi türünde %1,59 faiz oranı sunuyor. Ayrıca azami olarak 36 aya kadar vade imkanı sağlayan CEPTETEB’den kullanılan 10 bin TL borç transfer kredisinde 36 ay vadede aylık taksit tutarı ise 387 TL olarak hesaplanıyor.