Editörün SeçtikleriEkonomi

Başvuranlara kartın son 6 hanesine göre 500 TL ödeme yapılıyor!

Gelen son habere göre Mayıs ayının sonuna kadar başvuru yapanlara kartının son 6 hanesine göre 500 TL ödeme yapılacak. Kampanya detaylarını Ziraat Bankası müşterileri için duyurdu. Ziraat Bankası resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında Ramazan ayına özel kampanyayı duyurdu.

Buna göre Ziraat Bankası bankkart ile tatil budur uygulaması üzerinden tek seferde yapılacak 5000 TL ve daha üzere peşin ya da taksitli alışverişlerde 500 TL tutarında bankkart TL verilecek. Kampanya Mayıs ayı sonuna kadar geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kartının son 6 hanesini mesaj olarak bankaya iletmesi gerekiyor.

KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

Ziraat Bankası kampanyaya katılmak isteyenler iin kampanya koşullarını tek tek anlattı. 5 bin TL ve üzeri alışverişlerde tek seferlik ya da taksitli bir şekilde yapılacak alışverişler karşılığında 500 TL bankkart hediyesi verilecek.

Aynı zamanda yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ya da 6 taksit avantajından da yararlanılabileceği belirtildi. Kampanya mayıs ayının başında başlamış olup, sonuna kadar devam edecek.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANACKA?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler tatilbudur yazdıktan sonra 4757 numaralı hatta mesaj göndermesi gerekmektedir. Kazanılan hak 12 Mayıs tarihine kadar yüklenecek ve kişilerin 12 Haziran tarihine kadar kullanması gerekecek. Bu tarihe kadar kullanılmayan paralar yeniden alınacak.

Açıklamanın devamında ise ek kart ile yapılacak olan harcamalara asıl kart sahiplerinin dahil edileceği ve bir müşteri kampanya döneminde en fazla 500 TL kazanabileceğinin altı çizildi.