Ekonomi

Yapı Kredi alışverişlerde 100 TL indirim kampanyasını duyurdu: Market harcamalarına 100 TL hediye edilecek!

Vatandaşlar, son dönemlerde ekonomide yaşanan darboğazlardan dolayı, bankaların ve işletmelerin sunduğu avantajlı kampanya paketlerini araştırıyor. Bu noktada birçok marka, çeşitli fırsat promosyon ürün ve hizmetleri sunarak vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor. Bu da ortaya kampanyalar, fırsatlar ve promosyonlar noktasında bir rekabetin çıkmasını sağlıyor. Bu rekabet ortamında güçlü bir şekilde yer alan Yapı Kredi bankası da World Mobil’e özel Chippin Market’ten yapılacak alışverişler için sunduğu 50 TL Worldpuan ve 50 TL Chippin ile toplamda 100 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları…

Yapı Kredi’den 100 TL’lik İndirim Kampanyası

Yapı Kredi, alışverişler için geçerli Worldpuan ve Chippin kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, Yapı Kredi World ile Chippin uygulaması içerisinde yer alan Chippin Market’ten tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL Worldpuan ve 25 TL Chippin, 500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 50 TL Worldpuan ve 50 TL Chippin kazanma fırsatı bulunuyor. 1 Mayıs 2022 tarihinde başlayan ve 31 Mayıs 2022 tarihine kadar devam eden kampanyaya katılım isteyenler, World Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayabiliyor.

100 TL İndirim Kampanyasında Detaylar

31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların Chippin uygulaması içerisinde bulunan Chippin Market’ten alışveriş yapması gerekiyor. Bununla birlikte toplamda 100 TL’ye varan indirim kazanma şansı bulunuyor. Kampanya dahilinde kazanılan Chippin’ler, uygulamaya dahil edilen kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanıyor. World kart ile yapılan alışverişlerin geçerli olduğu kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahilken, banka kartları, business kartlar, ön ödemeli kartlar ise kampanyaya dahil edilmiyor. Ayrıca kampanyaya sadece tek çekim (peşin) harcamalar dahil ediliyor ve taksitli işlemler kampanyaya dahil edilmiyor. Her müşteri kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabiliyor. Kazanılan Worldpuan’ların 7 Temmuz 2022 tarihine kadar da kullanılması gerekiyor.