Ekonomi

Cüzdanında Halkbank kartı olanlara 1.000 TL ödeniyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı, herkes hesabını kontrol etsin!

Vatandaşlar, son dönemlerde yoğun şekilde yaşanan ekonomik darboğazlar nedeniyle, bankaların ve çeşitli marka ve işletmelerin sunduğu kampanya ve promosyonları araştırıyor. Bu kapsamda, vatandaşların maddi zorluklar yaşadığı dönemlerde sunduğu avantajlı finansal destekler ile uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir devlet bankası olarak hizmet veren Halkbank, bu kez de 1.000 TL’ye kadar para puan hediye ederek vatandaşlara destek oluyor. Halkbank, Paraf kredi kartı sahiplerine, 12 ay boyunca geçerli olacak şekilde, aylık harcama sözü verilmesi halinde harcama sözüne göre 1.000 TL’ye kadar para puan hediyesi veriyor. Kampanyaya Paraf kredi kartı sahipleri katılabiliyor. İşte detaylar…

Halkbank’tan Para Puan Kampanyası

Halkbank’tan Paraf kredi kartı sahibi olup, dönemsel olarak gecikmeye girmemiş olanlar, Halkbank’ın sunduğu bu kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen Halkbank müşterileri, bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından 3404’e SMS göndererek kampanyaya dahil olabiliyor. Gönderilen SMS’te kredi kartının son 6 hanesinin ve harcama sözünün tutar bilgisinin yer alması gerekiyor. KKTC’den katılmak isteyen Paraf kredi kartı sahiplerinin ise aynı içerikli SMS’i 3444’e göndermesi gerekiyor. Ücretsiz gönderilen mesaj sonrası verilen harcama tutarı sözüne göre kazanılan para puanlar, onay verilmesi halinde anında kart sahiplerinin kartına yükleniyor.

Harcama Sözü Tutarına Göre Para Puan Ödülleri

Söz konusu kampanya dahilinde aylık en az verilebilen harcama sözü 2.500 TL olarak belirlenirken, en yüksek harcama sözü ise 10 bin TL olarak belirleniyor. 2.500 TL harcama sözü verenler, kampanya dahilinde anında 150 TL para puan kazanırken, her 2.500 TL’lik artışta para puan ödülleri de artış gösteriyor. 10 bin TL harcama sözü verenler ise anında 1.000 TL para puan kazanıyor.