Ekonomi

Opet’ten yapacağınız yakıt harcamalarında 25 TL indirim kampanyası başladı!

Akaryakıt fiyatlarına son aylarda arka arkaya gelen zamlar cepler yakamaya başladı. Türkiye’de binlerce vatandaş kontak kapatmak zorunda kalırken, toplu ulaşım araçları da akaryakıt zamlarından payını aldı. Hal böyle olunca da vatandaşlar, bankaların ve yakıt istasyonlarının anlaşmalı olarak sunduğu yakıt kampanyalarını araştırmaya koyuldu. Son dönemlerde sayısı giderek artan bu kampanyalardan biri de bu kez Yapı Kredi bankasıyla Opet anlaşmasında geldi. Birçok farklı alanda sunduğu avantajlı kampanyalarıyla dikkatleri çeken Yapı Kredi, Opet istasyonlarında geçerli yakıt harcamalarında 25 TL Opet puan kazanma şansını duyurdu. İşte detaylar…

Opet İstasyonlarında 25 TL Opet Puan Şansı

Yapı Kredi World kredi kartıyla Opet istasyonlarından yapılacak olan her 150 TL ve üzeri harcamalarda 5 TL ve toplamda 25 TL Opet puan hediye ediyor. 1 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan kazanılan Opet puanlar, harcamadan hemen sonra müşterilerin Opet Worldcard’larına yükleniyor. Tek seferde yapılan her 150 TL ve üzeri yakıt harcamalarına 5 TL ve toplamda 25 TL Opet puan kampanyasından kazanılan Opet puanlar ile daha sonra anlaşmalı Opet istasyonlarından yapılacak olan akaryakıt ve otogaz harcamalarında kullanılabiliyor. Müşteri bazlı bu kampanyada aylık harcama tutarları değerlendirildikten sonra, harcamalara ilişkin puan kazanımları da yine müşteri bazlı hesaplanacak.

Opet Puan Kampanyasında Detaylar

Opet istasyonlarında, akaryakıt ve otogazda pompa satış fiyatı indirimi uygulandığında, Opet puan kazanılamıyor. Opet puan kampanyası, diğer kampanyalar ile birleştirilemiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Opet Worldcard sahiplerinin, anlaşmalı Opet istasyonlarından yakıt harcaması yapması gerekiyor. Aynı gün içinde yapılan harcamalardan sadece ilki anlaşmaya dahil ediliyor ve farklı bir Yapı Kredi kredi kartının Opet Worldcard’a çevrilmesi halinde, karttaki Worldpuan’lar Opet Worldcard’a aktarılıyor.