Ekonomi

Akbank, arkadaşını getirene 1.000 TL ödül veriyor! Davet kodunu paylaşanlar, ödüle hak kazanıyor!

Bankalar, oluşan ekonomik darboğazlar sonrasında birçok kampanya ve promosyon paketi düzenleyerek, vatandaşlara çeşitli kulvarlarda finansal destekler sunmaya başladı. Son dönemlerde sayısı giderek artan kampanyalar, ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşların dikkatini çekerken, bankalar arasında da kampanya rekabeti oluştu. Bu kapsamda birçok banka, daha fazla müşteriye ulaşmak adına en cazip kampanyayı sunmaya çalışırken, bir kampanya atağı da Akbank’tan geldi. Müşteri portföyünü genişletmek isteyen Akbank, özel kod ile arkadaşını davet eden herkese 250 TL ve toplamda 1.000 TL chip para hediyesi veriyor. Bu sayede Akbanklı olan vatandaşlar, Akbank’a getirdikleri arkadaşları sayesinde kazandıkça kazanıyor. İşte detaylar…

Akbank’tan 1.000 TL Chip Para Ödülü

Akbank’ın sunduğu bu kampanyada arkadaşlarını Akbank’a davet edenler kazanıyor. Akbank müşterileri, Davet Et Kazan programı kapsamında, Akbank’ın kendileri için oluşturduğu özel davet kodunu yakınlarıyla paylaşabiliyor ve kişinin yakınları bu davet kodu ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbanklı olduğunda, davet eden Akbanklı chip para ödülü kazanıyor. Bu kapsamda özel kod davetiyle yakınını Akbank’a getirenler kişi başına 250 TL ve toplamda 1.000 TL’ye varan chip para ödülü kazanıyor. Ancak Akbanklılar, bu kodu sınırsız sayıda yakınıyla paylaşabiliyor. Paylaşımın sınırsız olduğu kampanyada, gelen ilk 4 yakın için chip para ödülü veriliyor.

Nasıl Chip Para Ödülü Kazanılır?

Özel kodunu paylaşan ve 4 yakınını Akbank’a getirenler, bir başka yakınının da Akbank’a gelmesi durumunda ödül kazanamıyor. Davet kodunu alan kişinin, kodu kendisine ileten yakınına chip para kazandırabilmesi için Akbank Mobil uygulamasını indirmesi ve bu uygulama üzerinden “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak, kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki “Davet Kodu” bölümüne davet kodunu yazması gerekiyor. Ardından yapılan görüntülü müşteri iletişim görüşmesi sonrasında kişinin Akbank müşterisi olduğunun onaylanması gerekiyor.