Editörün SeçtikleriGündemPolitika

İçişleri Bakanlığı’nda Ümit Özdağ alarmı! Polisler hemen göreve çağrıldı! Çevik kuvvet de geliyor! Saat 11.00’de ne olacak?

Gelen bir son dakika haberine göre Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı2na gideceğini söylemesinden sonra iddialar peş peşe gelmeye başladı. İddiaya göre İçişleri Bakanlığı’nda Ümit Özdağ alarmı verildi. Polisler ve güvenlik güçleri izinden hemen göreve çağırılırken, çevik kuvvet sayısının da artırılacağı belirtildi. Bunun üzerine saat 11.00’de ne olacak? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ümit Özdağ’a yönelik sözlerinden sonra Özdağ, akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’na gideceğini duyurdu.

ÇEVİK KUVVET SAYISI DA ARTIRILACAK

Milli Gazete Muhabiri Gazeteci Muhammed Vefa’nın iddiasına göre Ümit Özdağ’ın açıklamasından sonra bakanlıkta görevli olan bütün polis ve güvenlik görevlilerinin izinlerine son verilip, hemen görev çağrısı yapıldı. Bununla birlikte çevik kuvvet sayısında da artış yaşandı.

SAAT 11.00’DE NE OLACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamalara videolu yanıt veren Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, şu açıklamayı yapmıştı:

“”Ben Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle”