Kültür-sanat

Acun Ilıcalı peş peşe açıkladı! 2 kişi diskalifiye oldu! Yarışmadan çıkarıldılar!

Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Zorlu parkurlarda sayı almak için hızlı bir şekilde ilerleyen yarışmacılar ne yazık ki yaşadıkları kazalar sebebiyle yarışmalardan geri kalabiliyor. Yaşadıkları sakatlıkların durumuna göre yarışmadan da çekilebiliyorlar. Acun Ilıcalı oyun sonrasında yapılan konseyde peş peşe açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı resmen peş peşe açıkladı. 2 takım da gözyaşlarına boğuldu! 2 kişi birden diskalifiye oldu. 2 yarışmacının yarışmadan çıkarıldığı duyuruldu. Peki, kimler diskalifiye oldu?

MERVE AYDIN’DAN KÖTÜ HABER

Yarışmada yaşadığı talihsiz kazada aşil tendonunun koptuğu tespit edilen Merve Aydın hastaneye kaldırılmıştı. Konsey sırasında gelen son dakika haberine göre Merve Aydın’ın yaşadığı kaza sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceği ve Survivor macerasının burada bittiği duyuruldu.

GÖNÜLLÜLER TARAFINDAN DA DİSKALİFİYE HABERİ GELDİ

Yarışmacılar Merve Aydı diskalifiye şoku yaşarken, bir diskalifiye haberi de Parviz’den geldi. Gönüllüler tarafından da Parviz’in sakatlığı sebebi ile yarışmaya devam edemeyeceği belirtildi. 2 başarılı yarışmacının ayrılığı yarışmacılar tarafından üzüntüyle karşılandı.