Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere 10.000 TL ödeme bugün itibariyle başladı! PTT’ye giden emeklinin maaş hesabına yatırılıyor: Hemen paranızı alın

Emekliler bayram ikramiyelerini teslim almışken PTT’den de acil nakit ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli bir kampanya başlatıldı. Konu ile ilgili olarak PTT tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren önemli bir kampanya başlatıldı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 80.000 TL’ye kadar nakit para verileceği bildirildi. Emekliler ne kadara ihtiyaçları varsa o tutar kadar başvuru yapabilir ve nakit parayı hesaplarına alabilirler. PTT tarafından bu konu hakkında bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda maaşını PTT üzerinden alan SGK emeklilerinin tümünün yararlanabileceği ifade edildi. Ayrıca emeklilere verilecek olan paraların uygun faiz oranlarına tabi olduğu ifade edildi. Peki bu kredi kampanyasından nasıl yararlanılacak? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

KEFİL YA DA ŞART GEREKMİYOR

Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi için PTT’den 80.000 TL’ye kadar nakit desteği sunulduğu belirtilerek PTT’den Emekli Kredisi kapsamında yapılacak ödemeler için aynı zamanda emeklilerin herhangi bir kefil ya da şarta sahip olması gerekmediği paylaşıldı.

FAİZ ORANI AÇIKLANDI

PTT üzerinden kullanılacak olan bu kredi için yüzde 2,49 faiz oranı işletileceği belirtilerek nakit ihtiyacı olan bütün emeklilerin rahat bir nefes almasının sağlanması hedefleniyor. Bu avantajlı krediden maaşını PTT’den alan emeklilerin yararlanabileceği bildirildi.

SMS İLE BAŞVURU YAPILABİLİR

PTT’nin emekli desteğine başvuruların nasıl yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maaşını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50.000 TL’ye kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Emeklilere kredi kampanyasının detaylarına ise “https://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/emeklilere-ozel-krediler/pttden-emekli-kredisi” web adresinden ulaşılabilir.