Kültür-sanat

Ekranda izlenecek dizi kalmadı! 6 dizinin fişi çekildi!

Bu yıl dizilerin sezon finali zamanında pek çok dizinin final haberi geldi. Ekranları başındaki izleyenlerde peş peşe gelen final haberleri karşısında ekranlarda izleyecek bir şey kalmadı şikayetinde bulunuyor. Dizi dünyasında bu yıl neredeyse yaprak dökümü yaşanacak. Reytinglere yenilen ve artık konusu itibarıyla final yapacak 6 dizi haberimizde..

MASUMLAR APARTMANI

TRT1 ekranlarında izleyenlerle buluşan Masumlar Apartmanı 17 Mayıs akşamı 71ç. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin final kararı 2. Sezonda istenilen reytinglere ulaşamaması sebebi ile alınmıştı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Başrolünde Gökçe Bahadır’ın olduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin sezon sonunda final kararı alması bekleniyor. Gelen habere göre dizi yurt dışında iyi reyting yaparken, ülkemizde sezon sonuna kadar devam edip final yapacak.

ÜÇ KURUŞ

Show TV’nin iddialı dizilerinden biri olan Üç kuruş dizisi 28. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizinin final tarihi 23 Mayıs olarak açıklandı.

SADAKATSİZ

Kanal D’nin sevilen ve Çarşamba gününün reyting rekortmeni olan Sadakatsiz dizisi 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. Bölümü ile final yapacak. Dizi son dönemlerde senaryosu gereği tıkandı yorumlarını almaya başlamıştı.

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI

Gelen son habere göre TRT1’in bir diğer dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi de düşük reytingler sebebi ile final kararı aldı. Ancak dizinin final tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

ATV’nin uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın final haberi uzun süredir konuşuluyor. Bir süredir ekranlarda olan dizi 9 Haziran akşamı 140. Bölümü ile final yapacak.