Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Bu akşam arabasına yakıt alacaklara duyuru yapıldı! Bu akşam benzin motorin alana indirim yapılacak: Akaryakıta indirim geldi

Benzin motorin alımı yapacak olan otomobil sahipleri için çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda benzin ve motorin fiyatlarına indirim yapıldığı ifade edildi. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından 1 Nisan- 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan verileceği ifade edildi. Bu puanlar kazanıldığında bir sonraki benzin veya motorin alımında toplam tutar üzerinden 50 TL indirim yaptırılabileceği paylaşıldı.

KATILIM NASIL OLACAK?

Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak kampanyaya katılabileceğiniz belirtildi ve 50 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda puanların kazanılabileceği ifade edildi.

DAHİL OLAN VE OLMAYAN İŞLEMLER

İş Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart) kampanyaya dahil olduğu belirtilirken kampanyaya dahil olmayan işlemler “Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler” şeklinde belirtildi.

ÖDÜL KULLANIMI DETAYLARI

Tüm bunların yanı sıra İş Bankası tarafından yapılan duyuruda ödül kullanımı hakkındaki detaylar da paylaşıldı. Bu kapsamda ödül kullanımının detayları şöyle oldu:

“Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 25 Mayıs 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022(bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.”