Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Sonunda beklenen haber geldi! Doğalgaz faturası 100 TL’nin üstünde gelenlere müjde: Bugün resmen başladı

Doğalgaz faturalarının yapılan zamlardan dolayı yüksek gelmesinden kaynaklı olarak vatandaşlar şikayetlerini belirtiyorlar. Vakıfbank tarafından ise doğalgaz faturları için bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yaptığınız tüm 100 TL-20.000 TL arası peşin fatura ödemeleri için 3 taksit imkanı sunulacağı ifade edildi. Bu konu hakkında Vakıfbank tarafından bir duyuru yayımlandı ve bu duyuruda kampanyanın ayrıntılarına yer verildi.

VAKIFBANK KREDİ KARTLARI GEÇERLİ

Yapılan duyuruda yapacağınız ödemenin taksitlendirilebilmesi için, ödemeden en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı veya 08502220724 Müşteri İletişim Merkezi kanalıyla taksit talebinin iletilmesi gerektiği belirtilerek kampanyaya tüm Vakıfbank kredi kartlarının dahil olduğu ifade edildi.

Ayrıca yapılan duyurunun devamında taksitlendirmek istediğiniz peşin işlem, dönem içi işlemlerde yer almalı, ekstre kesilmemiş olması gerektiği düzenli ödeme talimatları kampanyaya dahil olmadığı aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Bu ayrıntılarda ise şu ifadelere yer verildi:

Taksitlendirme işlemi için, kart takip statüsü normal olmalıdır. Bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartlar uygulama kapsamı dışında bırakılmıştır.

EK KARTLAR DAHİL DEĞİL

İdari veya kanuni takibe alınmış bir kart hizmetten faydalanamamaktadır.

Sonradan taksitlendirme işleminin iptali, yalnızca işlemin yapıldığı gün ve Müşteri İletişim Merkezi (08502220724) üzerinden yapılabilmektedir.

Ek kart ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

Bir kart aynı dönemde birden fazla İGDAŞ ödeme işlemini taksitlendirebilir.