Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Başvurular TC kimlik numarasıyla olacak! KPSS şartsız hastanelerde çalışacak hastane personeli ve hasta danışma elemanı alımı başladı!

TC kimlik numarası ile başvurular başladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden çok sayıda sağlık merkezine KPSS şartsız hastane personeli ve hasta danışma görevlisi alınıyor. Şu an için özel hastanelere ve sağlık merkezlerine yapılan İŞKUR hastane personel alımı için başvuru ekranı, alımların yapılacağı iller ve genel başvuru şartları haberimizde:

Hastane personel alımları son dönemlerin en çok araştırılan iş ilanları arasında bulunuyor. TC kimlik ile başvuruların İŞKUR üzerinden alındığı hastane eleman alımı için adayların taşıması gereken özel ve genel şartlar bulunuyor. Özel şartlar ilanlara göre değişkenlik göstermekle birlikte genel şartlar bütün iş ilanları için aynı olmaktadır.

HASTANE VE SAĞLIK MERKEZLERİNE PERSONEL ALIMI BAŞLADI

İŞKUR açık iş ilanları kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerindeki hastane ve sağlık merkezlerine personel alımı yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları sadece İŞKUR online olarak yapılacak. Peki, İŞKUR hastane personel alımlarına kimler başvurabilir? Başvuru şartları neler?

İŞKUR HASTANELERE GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hasta kabul ve kayıt görevlisi personel alımı ilanı genel başvuru şartları şöyle:

En az ilköğretim mezunu

Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,

İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,

Hizmet ve çözüm odaklı,

Ekip çalışmasına yatkın,

Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,

MS Office programlarına hakim,

Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)

Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki linke tıklayarak, arama kısmına “Hastane” yazmaları durumunda hastaneler için yapılan bütün alımları görebilir, başvuruda bulunabilir.

İLANLAR İÇİN TIKLAYIN