Genel

Çılgın Sayısal Loto sonuçları! 7 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Sayısal sonuçları sorgulama ekranı

Haftanın belirli günlerinde çekilen Çılgın Sayısal Loto için nefesler tutuldu. 7 Mayıs Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Şans oyunu sevenler araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki, sonuçlar belli oldu mu? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde..

Çılgın Sayısal Loto çekilişi merak konusu olmaya devam ediyor. Şanslı numaralar talihlilerine şans getirerek büyük ikramiyeyi kazanmasını sağlıyor. Peki, 7 Mayıs Çılgın Sayısal Loto çekilişinde son durum ne?

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLDİ Mİ?

Çılgın Sayısal Loto 7 Mayıs Cumartesi günü 21.30’da çekilecek. Çekilişten kısa bir süre sonra sonuçlar Milli Piyango Online web sayfası üzerinden yayınlanacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kurallarına göre birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilen vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlar olmaktadır.

7 MAYIS ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 7 – 8 – 12 – 35 – 68 – 73 – 77 (Joker) oldu. Süper star numarası ise 57 oldu.