Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akaryakıta zam yağmurundan sonra müjde sonunda geldi: Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına kallavi indirim yapıldı

LPG’ye gelen son indirimin ardından araç sahiplerine bir yakıt müjdesi daha duyuruldu. Bilindiği gibi akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde motorinin litre fiyatına zam yapılırken benzin fiyatlarına da Çarşamba günü zam yapılacağı açıklandı. Bunun ardından otomobil sahiplerine müjdeli haber verildi. Opet tarafından akaryakıt ve otogaz için önemli bir kampanya başlatıldı ve yakıt alımlarının daha avantajlı olacağı paylaşıldı.

AKARYAKIT VE OTOGAZA 25 TL İNDİRİM

Opet istasyonlarından yakıt alışverişi yapan araç sahiplerine belirli miktarda alışverişleri sonucu 25 TL’lik yakıt hediyesi tanımlanacağı bildirildi. Konu ile ilgili olarak anlaşmalı Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarınızdan 5 TL, toplamda 25 TL Opet Puan kazanılacağı belirtilerek kazanılan bu opet puanlar hemen Opet Worldcard’a yükleneceği bildirildi. Bu puanlar bir sonraki benzin motorin veya LPG alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 25 TL indirim yapılabilecek.

HER AY İÇİN AYRI AYRI HESAP YAPILACAK

Kazanacağınız Opet Puanları yalnızca anlaşmalı OPET istasyonlarından yapacağınız akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanabileceğiniz belirtilen Opet’in kampanya duyurusunda aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek olup ve harcamalara ilişkin puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacağı ifade edildi. Ayrıca harcamaların bir takvim ayı üzerinden hesaplanacağı paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

OPET tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Bu kampanyanın ayrıntılarına şu ifadelere yer verildi:

Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılamaz. Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

HANGİ İŞLEMLER DAHİL DEĞİL?

Opet Worldcard sahiplerinin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından yaptıkları akaryakıt veya otogaz alımlarını, istasyondan çıkmadan, istasyon otomasyonundan gelen alım bilgisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekmektedir.

Geçmişe yönelik yapılan ödemeler ve istasyon dışı satışlardan Opet Puan kazanımı mümkün olmayacaktır.

Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemlerin yalnızca biri kampanyaya dahil edilecektir.

Opet’ten yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında Opet Worldcard’ın kullanılması durumunda, Opet sadakat kartı veya diğer Parolu kartlara verilen Paropuan kazanılamayacaktır.

ÜYE İŞYERLERİNDE GEÇERLİ OLACAK

Farklı bir Yapı Kredi kredi kartınızı Opet Worldcard’a çevirmeniz durumunda; eski kartınızdaki Worldpuan’lar Opet Worldcard’ınıza aktarılacaktır. Yeni Opet Worldcard’ınıza aktarılan Worldpuan’lar tüm World Üye İşyerlerinde geçerli olmaya devam edecektir. Opet istasyonlarından gerçekleştirdiğiniz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız aylık olarak hesaplanırken, yalnızca Opet Worldcard’ınız ile gerçekleştirmiş olduğunuz harcamalar dikkate alınacaktır. Eski Yapı Kredi kredi kartınızla Opet istasyonlarından gerçekleştirmiş olduğunuz akaryakıt ve otogaz harcamalarınız aylık hesaplamada dikkate alınmayacaktır.