Ekonomi

Bu banka 40 bin TL’yi hesaplara yatırıyor, 3 ay boyunca tek kuruş bile geri ödeme istemiyor!

Covid-19 salgınının dünya genelinde etkisini artırdığı Mart 2020 döneminde sokağa çıkma yasakları ve kapanma kararlarının alınmasıyla, işletmeler de kapanmak zorunda kalmıştı. Bu durum, Türkiye’de birçok kişinin maddi olarak sıkıntı yaşamasına neden olunca, bankalar da harekete geçmişti. Gelirlerin azalıp giderlerin devam etmesinden dolayı bankalar, sundukları kredilerde belli bir süre geri ödeme almamaya başlamıştı. Söz konusu dönemde yoğun talep gören bu bankacılık uygulaması, günümüzde de bazı bankalar aracılığıyla devam ediyor. Bu bankalar, sundukları kredilerde 3 ay boyunca tek kuruş geri ödeme talep etmiyor. Nakit sıkışıklığı olan ve zamana ihtiyacı olanlar, bu krediler sayesinde rahat bir nefes alabiliyor. İşte detaylar…

Vakıfbank’tan 3 Ay Taksit Ertelemeli Kredi Fırsatı

Sunduğu ihtiyaç kredisinde, 3 ay boyunca geri ödeme istemeyen bankalar arasında ilk sırada Vakıfbank geliyor. Uzun yıllardır Türkiye’de vatandaşlara devlet destekli hizmet ve ürünlerini sunan Vakıfbank, şimdi de son dönemlerin en cazip kredi fırsatlarından birini sunuyor. Bayrama özel fırsatlarla kredi kampanyasını başlatan Vakıfbank, taksit ertelemeli kredide %1,55’ten başlayan faiz oranları sunuyor. Bu sayede, bu krediyi kullanan vatandaşlar 90 gün boyunca bankaya 1 lira bile ödemiyor.

Vakıfbank Taksit Ertelemeli Kredi Detayları

Vakıfbank, sunduğu bu avantajlı kredi kampanyasında azami 36 aya kadar vade imkanı sağlarken, kredi tutarının 50 bin TL’yi aşması durumunda azami vade süresi de 24 aya kadar sunuluyor. Bu kredide geri ödemeler 3 ay sonra başlıyor ve bu şartlar altında, Vakıfbank’ta ortalama %1,55 faiz oranı ve 36 ay vadede kullanılan 40 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit tutarı da 1.534,25 TL olarak hesaplanıyor. Şubeden yapılabilen başvurular SMS üzerinden ya da dijital kanallar üzerinden de yapılabiliyor.