Gündem

Son dakika, Survivor şampiyonundan acı haber geldi! Evinde ölü olarak bulundu

Survivor’ın İspanyol versiyonunun 2016 şampiyon olan Jose Luis Losa’dan acı haber geldi. Losa’nın yatağında ölü olarak bulunduğu belirtildi ve Losa’nın 3 ay önce eşini kaybetmiş ve acıyla başa çıkmak için tıbbi yardım aldığı ifade edilmişti.

KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİ

İspanya’da Masterchef ve Survivor’da yarışan ve oldukça popüler bir isim olan Jose Luis Losa evinde ölü bulundu. Konu ile ilgili olarak Survivor 2016’nın şampiyonu olan Albacete’li Losa’nın ölümü ülkede herkesi şoke ederken katıldığı reality şovlarla üne kavuşan Losa’nın eşi Inma Simarro da birkaç ay önce şeker hastalığına bağlı kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği aktarıldı.

TIBBİ YARDIM ALIYORDU

Losa’nın o gğnden bu yana zor günler geçirdiği belirtilerek “Hayatımın aşkı olmadan yaşamak çok kötü” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Losa eşinin ölümünün ardından acıyla başa çıkabilmek için tıbbi yardım alıyordu.

GERİDE 2 ÇOCUK KALDI

Eşinin ölümünün ardından 3 ay sonra bu kez Losa’nın ölüm haberi geldi. İspanyol medyası ölümle ilgili fazla detaya girmekten kaçınırken ailenin geride 2 çocuk bıraktığını duyurdu.