Ekonomi

Bu çarşamba günü başladı! TC kimlik numarası üzerinden 8 bin TL yatırılacak!

Bu Çarşamba günü için ödemelerin başladığı duyuruldu. TC kimlik numarası üzerinden ödeme yapılmasına ilişkin kampanya bugün başladı. İhtiyaç sahiplerine yönelik sunulan kampanyanın detayları haberimizde..

Bugün sabah saatlerinde yapılan açıklamalardan sonra vatandaşların resmen akın ettiği belirtildi. TC kimlik numarası üzerinden ödeme yapılacağı açıklandı. Acil nakit ihtiyacında olan vatandaşlara Burganbank aracılığı ile 8 bin TL nakit verilecek. Bankanın yaptığı açıklama sonrasında indirimli kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin sayısı artmaya başladı.

3 SENEYE VARAN TAKSİT ÖDEMESİ

Burganbank resmi web sayfası üzerinden yapılan açıklamasında vatandaşların müracaat etmesi durumunda 8 bin TL nakit verileceğini açıkladı. Bunun için gelir belgesinin ibrazına gerek olmadığı belirtildi. 3 seneye varan taksit seçeneği ile önemli kredi kampanyası vatandaşların ihtiyaçları için sunulmuş oldu.

8 BİN TL’YE KADAR OLAN İHTİYAÇLAR İÇİN

Banka, yaptığı açıklamasında özel sektörde çalışan ya da emekli olan kişilerin bütçelerini rahat bir şekilde yönetebilmesi adına önemli bir kampanyaya imza atacağını belirtti. 8 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için özel kredi kampanyasına imza atan banka, başvurularda bekleme süresinin olmadığını belirtti.

Yapılan açıklamanın devamında kredi notu düşük olan kişilerin de 8 bin TL’lik kredi kampanyasından yararlanabileceği belirtildi.