Ekonomi

Yatırım yaptıysanız hemen çevirin! Yarım saat içinde dibi gördü!

Gelen bir son dakika haberine göre Bitcoin resmen dibi gördü. 30 bin doların altına düşen Bitcoin için resmen alarm veriliyor. Gelen son habere göre yarım saat içinde sadece 2 bin 300 dolar değer kaybetti. İşte son gelişmeler..

Hafta başından bu yana büyük kayıplar yaşayan Bitcoin’den yine kötü haber geldi. Dün 30 bin doların altına gerileyen Bitcoin tepki alımları ile 31 binin üzerine çıkmıştı. Ancak gün içinde 32 bin doları gören Bitcoin yeniden çakıldı ve birden 29 bin dolar seviyelerine kadar geriledi.

29 BİN DOLARI GÖRDÜ

Anlık bir düşüş yaşayan Bitcoin sadece yarım saat içerisinde 2 bin 300 dolar değer kaybetti. Yeniden toparlanma aşamasına geçen Bitcoin bugün 5,13 değer kaybına uğradı.

UYARI GELMİŞTİ

Gelen habere göre daha önce ABD’li ünlü ekonomist Peter Schidd Bitcoin’in 30 bin doları kırması halinde büyük düşüş yaşayacağını söylemişti. İşte o paylaşım:

“Eğer Bitcoin 30 bin doların altına kesin olarak kırılırsa, büyük olasılıkla 10 bin doların altına düşecek gibi görünüyor. Bu, Bitcoin sahibi olan herkesin şimdi vermesi gereken çok önemli bir karar olduğu anlamına geliyor. Ne yapacaksın? Panik yapmamak ve ani bir karar vermemek için şimdi karar versen iyi olur”