Ekonomi

Kızılay 12 branşta personel alımı gerçekleştirecek! KPSS şartı yok, başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

Zaman zaman kadrosunu güçlendirmek için personel alım ilanları yayımlayan Türk Kızılay’ı bir kez daha personel alım ilanı yayımladı. Kızılay, KPSS şartı olmaksızın doktor alımı yapacağını duyurdu. Kızılay tarafından yapılan açıklamada, başvuruların online olarak toplanacağı belirtilirken, alım yapılacak olan branşlar da bildirildi. Kızılay, duyurduğu personel alım ilanında başvuru şeklini ve şartlarını tüm adaylara duyururken, personel alımı ile ilgili detaylar da belli oldu. Türk Kızılay’ı 12 farklı branşta personel alımı gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Daha önce de olduğu gibi, kadrosunu güçlendiren Türk Kızılay’ı, KPSS şartı aranmaksızın personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Kızılay Sağlık A.Ş bünyesinde İstanbul (Kartal, Altıntepe, Bakırköy tesisleri), Konya ve Kayseri’de görevlendirilmek üzere, 12 farklı branşta doktor alımı yapılacak. Kızılay’ın gerçekleştireceği doktor alımları için başvurular 6 Mayıs 2022 tarihinde başladı ve adaylar 6 Haziran 2022 TSİ 18.00’a kadar Kızılay’ın online Kariyer sayfası üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Kızılay Personel Alımı Başvuru Yeri ve Başvuru Adımları

Kızılay’ın duyurduğu personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların basvuru.kizilaykariyer.com adresi üzerinden, online olarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Adayların başvuru işlemlerine başlayabilmesi için öncelikle ilandaki açık pozisyonlar bölümüne tıklaması ve ardından açılan ilanda belirtilen başvuru şartlarına uyumluluğunu değerlendirmesi gerekiyor. Başvuru şartlarına uyum sağlayan adaylar “İlana Başvur” seçeneği ile öz geçmiş adımlarını da tamamlayarak başvuruda bulunabiliyor.

Adaylarda Aranan Kriterler

Türk Kızılay’ı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında başvuru şartları da belirlendi. Buna göre Kızılay’ın 12 branşta gerçekleştireceği, KPSS şartsız doktor alımlarında aranan başvuru şartları şöyle:

  • İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış,
  • Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşım konusunda bilgi ve deneyim sahibi, bilimsel gelişmeleri takip eden,
  • Etik değerlere bağlı ve hasta güvenliği ile memnuniyetine önem veren,
  • İletişimi güçlü,
  • Tam zamanlı çalışmaya uyum sağlayabilecek.