Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Kredi kartı alanlara müjde az önce duyuruldu! 500 TL veriliyor: Bugün kartlara yatmaya başladı

Axess veya Wings kredi kartına ilk kez başvuru yapacaklara özel chip para fırsatı olduğuna ilişkin bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda ayın sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında internet üzerinden yapılacak alışverişler sonucu 500 TL tutarında chip paranın kartlara tanımlanacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak belirlenen tutarı tamamlayan herkese 500 TL verileceği ifade edildi.

500 TL KARTLARA YÜKLENECEK

Bankanın yaptığı duyuruya göre, ilk kez Akbanklı olup Akbank Mobil’den “anında dijital kullanım” özelliğine sahip Axess veya Wings başvurusunu tamamlayanlar ve ilk kez Axess veya Wings başvurusu yapacak Akbank müşterileri, internet alışverişlerinde her harcamalarından %20, işlem başına 100 TL, ayda toplam 500 TL’ye varan Chip Para kazanacak.

31 MAYIS’TA SONA ERECEK

Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyanın 31 Mayıs’a kadar devam edeceği belirtildi ve ilk kez Akbank müşterisi olup, Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz için geçerli olduğu paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ayrıca duyuruda ayrıntılara ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“İlk kez Akbank’lı olacak müşterilerimiz Akbank Mobil uygulaması içinden “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklayıp bilgilerini girdikten sonra “Kredi Kartı” ürününü sepete atabilir ve Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak sadece birkaç dakika içinde Akbanklı olabilir ve başvurusunu tamamlayabilirler ya da www.akbank.com, www.axess.com.tr, www.wingscard.com.tr web sayfalarından Axess veya Wings başvurusu yaparak Akbank Mobil’de müşteri olma sürecini tamamlayabilirler.”