Editörün SeçtikleriEkonomi

Maaşlara ek olarak 1.425 TL ödeme almak isteyenler için başvuru şartları açıklandı!

Emekli vatandaşlar maaşları ile birlikte nasıl geçineceklerini düşünürken, büyük bir avantaj açıklaması geldi. Mayıs ayı kapsamında ortalama 2 bin 750 TL’ye kadar promosyon ödemelerinin yapıldığı açıklandı. Maaşlara ek olarak tek seferlik verilen bu ödeme için detaylar belli oldu.

Emekli vatandaşlar için büyük avantaj açıklandı. Mayıs ayı kapsamında 2 bin 750 TL’ye kadar ödeme yapılacağı hatta bazı bankaların bu rakamı 3 bin TL’ye kadar çıkardığı açıklandı. Emekli promosyon ödemesi yapan bankalar ve detaylar haberimizde..

500 TL İLE 3 BİN TL ARASINDA ÖDEMELER YAPILIYOR

Bankalar son dönemlerde müşteri sayısını arttırmak adına yeni ödemeler sunmaya devam ediyor. Bu açıdan en çok araştırılan ödemelerin başında emekli promosyon ödemeleri geliyor. Ödemeler kişilerin maaşlarına göre 500 TL’den başlayıp 3 bin TL’ye kadar çıkıyor. Durum bu şekilde olunca vatandaşlar hangi bankanın daha fazla para verdiğini ve avantajın hangi bankada olduğunu araştırmaya başladı.

AKBANK ÖDEMESİ

Ödeme yapan bankalardan biri Akbank. Akbank genel müdürü tarafından yapılan son açıklamaya göre aylığı bin 500 TL’den 2 bin 500 TL’ye kadar 1.850 ile 2.750 TL arasında ödeme yapılacak.

DENİZBANK

Denizbank da ödeme yapan bankalar arasında. Maaşa göre 675 TL ile 1.750 TL arasında emekli promosyon ödemesi verilecek.

FİBA BANKA ÖDEMESİ

Fibabanka tarafından yapılan açıklamaya göre emekli promosyon ödemesi adı altında 500 TL’den 750 TL’ye maaşın miktarına göre 2.750 TL’ye kadar emekli promosyon ödemesi verilecek.

İŞ BANKASI ÖDEMESİ

İş Bankası da yaptığı promosyon açıklamasına göre alınan maaşa göre 2.250 TL’den 2.500 TL’ye kadar emekli promosyon ödemesi yapacak.